Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok olyan finom édesség...

Tudtok olyan finom édesség receptet mondani ami gluténmemtes?

Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
gyümölcssaláta
2016. dec. 16. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
avokádóból csokipuding
2016. dec. 16. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
De ezt a SÜTIT karácsonyi ajándéknak!!
2016. dec. 16. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Kukoricadarás sütemény. Én nagyon szeretem, de a hétköznapokban szoktam sütni, nem tudom karácsonyi ajándékként mennyire állná meg a helyét. Esetleg keress rá, létezik narancsos változata is.
2016. dec. 16. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Liszt helyett Dr. Oetker pudinggal készült sütireceptem van. Puncs ízű, de másmilyenből is lehet. Délután le tudom írni, ha érdekel.
2016. dec. 17. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Én szafi fitt gyümölcskenyér lisztből sütök gyümölcskenyeret karácsonyra (ajándékba is) a rajta lévő recept szerint
2016. dec. 17. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:

*** Rákerestem neked : [link]


A 125 gr lisztet helyettesítsd, keményítővel vagy kukorica liszttel.

2016. dec. 17. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedved 5/7

Megtennéd, hogy leirod?


Előre is ködzönöm.

2016. dec. 17. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
A legtöbb pudinpor pont nem gluténmentes
2016. dec. 17. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia, írom a pudingos süti receptjét. Nem véletlenül írtam a Dr.Oetkert, mert az még nyomokban sem tartalmaz glutént.

4 csomag puncs (tetszőleges ) Dr.O.udingport elkeverünk fél csomag sütőporral.

6 tojás sárgáját kikeverünk 20 dkg porcukorral, a fehérjéket kemény habbá verjük. A kikevert cukros sárgákhoz hozzákeverjük a sütőporis pudingport, majd lazán, óvatosan, hogy ne törjön meg a kemény tojáshabot.

Sütőpapírral bélelt kb 40x25 cm-es tepsiben kb 180 fokon

tűpróbáig sütjük. hagyjuk teljesen kihűlni.

Krém: 15 dkg vajat 15 dkg porcukorral, 1 cs. vaniliás cukorral és 3 tojás sárgájával, 1 rumaromával kikeverjük.

A 3 tojás fehérjét 15 dkg porcukorral gőz felett kemény habbá verjük.

A kihűlt tésztára kenjük a krémet, majd erre rásimítjuk a kemény habot.

Villával kicsit áthúzzuk, hogy csíkos legyen "# +ilyesmi :),és olvasztott csokival kanállal cirmosra/pókhálósra

megcsorgatjuk.(ez csak dekoráció, el is maradhat )

Nem olcsó recept az biztos, de gluténérzékeny kismama/anyuka is van a családban, és ezt a sütit fogyasztja el teljes biztossággal, minden gond nélkül.

Nagyon remélem, neked is elnyeri tetszésedet,ha most nem is, de valamikor kipróbálod.

Üdv:)

2016. dec. 17. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!