Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok erről így?...

Mit gondoltok erről így? Karácsonyra fogom csinálni

Figyelt kérdés
Albert kekszes süti,kókusztekercs,mézeskalács,kókuszkocka,mazsolás kakaós süti vanilia pudinggal a tetején,sportszelet
2016. dec. 15. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Ha biztatást vársz, én megerősítelek, hogy teljesen jó választás mindegyik.Van amelyik kicsit munkaigényesebb (mézeskalács, kókuszkocka ), de, teljesen okés, nagyon finom bármelyik süti, és jól is néznek ki.

Nem mindenki ragaszkodik a bejglihez.

2016. dec. 15. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

Ezek közül számomra csak a mézeskalács illik a karácsonyhoz. Nálunk fahéjas csillag nélkül nincs karácsony. :)

[link]

2016. dec. 15. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem eléggé függ attól, hány embert vendégeltek meg/hány emberhez mentek vendégeskedni, ahova viszed... Nálunk félelmetesen sok lenne ennyiféle sütemény, szilveszterig se ennénk meg mindet.
2016. dec. 15. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jók bár nekem kicsit sok a kókusz. Én ezeket sütöm: Isler, mandulamag, kávés kiflik, raffaello szelet, mákos bejgli (ezt paleosan, 1-2 családtag kedvére) étcsokis narancstorta és sajtos roló.
2016. dec. 16. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!