Milyen minőségű a TESCO új promociós edénykészlete, a THOMAS cook & pour?
Csatlakozom az előttem szólhoz
Nekem is felhólyagosodott a párolóserpenyő!
Én visszavittem,(2 év garancia van rá)és visszaadták az árát!
Egy érdekes levélváltás Tesco Bácsi kontra Katona Peti.
Csak kíváncsiságból hogy mit is jelentenek az akcióban hirdetett világmárkák...
Én:
"További Thomas edényeket szeretnék vásárolni.
Ha nem lehet akkor a meglévőt szeretném visszavinni,becserélni egy folyamatosan kaphatóra. "
Tesco:
Tisztelt Katona Péter úr!
Köszönöm,hogy megtisztelte központunkat érdeklődésével. Kérem,a részünkre címzett levelében megfogalmazott kérdéseire, fogadja el alábbi válaszainkat: A Thomas edénycsaládot pontgyűjtő, hűségakció keretén belűl kínáltuk kedves Vásárlóinkna,k rendkívűl kedvező áron, így megköszönve vásárlói hűségüket. A termékek azonban nem képezik állandó választékunkat, hiszen csak az akció keretén belül forgalmaztuk. Így sajnos további edények megvásárlására jelenleg nincs lehetőség áruházainkban. A jövőbeli lehetőségekről sajnos nem rendelkezem információval. A termékek visszavételére a leírt alapon nincs lehetőség. Természetesen minőségi hiba esetén kezeljük az esetleges reklamációkat. Őszintén remélem, hogy a leírt információ segítségével megfelelő tájékoztatást nyújtottam. Kötelességemnek eleget téve, megadom Önnek azon hatóságok elérhetőségét, melyekhez fogyasztóvédelmi kérdésekben fordulhat, ha levelem tartalmával nem ért egyet.
Én:
Köszönöm válaszukat.
Az akcióban meghirdetett tradicionális jelzőkre hivatkozva keresem az utánpótlást és sehol nem találva kérem az önök által említett szervek esetleges vizsgálatát az említett promóciós reklám valósságának felülvizsgálatára.
üdvözlettel.
nyilván tojok rá...
most már ÉÉRTED mi a tradíció :)
Én ajándékba kaptam 1 Thomas wok serpenyőt Apukámtól, annó 9 éve!!
Jelentem, 9 évet bírt ki, aktív (napi) használat mellett, a mai napom megadta magát (levált a teflon bevonat)!
Nagyon meg voltam vele elègedve, amit csak lehetett abban készítettem el, imádtam! Éppen ezért, most azt lesem, hogy vlmelyik üzlet (matricás) kínálatában +találhatóak-e újra ezek a szuper edények, mert akkor rárepülök!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!