Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kakaós piskótába meggyet raknék majd megsütném.ha kihűlt tetejére vanilia pudingot öntenék(természetesen kevesebb tejjel csinálnám)2016. dec. 4. 18:00
1/7 A kérdező kommentje:
Majd a tetejére nagyon kevés csokit csurgatnék
2016. dec. 4. 18:02
2/7 anonim válasza:
Én a vanília pudingot nem raknám rá
3/7 anonim válasza:
csinálnék kettőt vagy ha elég vastag, akkor félbe vágnám és főzött csokis krémet tennék a közepébe
4/7 anonim válasza:
Jól hangzik. Persze házi készítésű pudinggal csinálnám meg egyéb eltérések is lennének, de ez egyéni dolog.
A csoki akár el is maradhatna felőlem (szeretem a csokit, de ebben már annyi minden van, kakaó is eleve).
5/7 anonim válasza:
Szerintem oké. A piskóta ne legyen túl édes, és sötét (holland) kakaóporral csináld, én kevernék bele egy kis tejfölt és olvasztott vajat, kevés őrölt szegfűszeget vagy rumot/rumaromát.
6/7 anonim válasza:
Én a pudingba keverném a meggyet, és tenném a félbevágott piskóta közé.Tetejére menne a csokimáz, esetleg még meggydíszítéssel.
7/7 anonim válasza:
A meggyet előző este már szűrd le, hogy biztosan ne maradjon benne lé, különben eláztatja a piskótát.
Mielőtt belekavarod a tésztába, forgasd át lisztbe, ez esetben nem fog sülés közben leülni a tészta aljára, a ráragadt liszt miatt ott marad, ahova a bekeveréskor került.
Ilyen ízcsoport mellé (=kakaó + csoki) a vaníliát én is elhagynám, de egyébként egész biztos finom lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!