Bögrés süti esetében a sütinek meg kell kelnie vagy sem? (és ha igen, akkor hogyan? )
Figyelt kérdés
Bögrés sütiket szoktam csinálni. Mindent beleteszek, amit a recept ír.
Azonban soha nem nő meg, nem nő a duplájára és a családban mindig megjegyzik, hogy ez a süti is lapos maradt.
Már-már elmegy a kedvem az egésztől, hiába sikerülnek a sütik finoman.
(Nem egy bögrés sütit próbáltam már, sütőport persze belerakom, lisztet akár szitálom akár nem akkor is lapos marad. )
2016. dec. 4. 10:52
11/12 anonim válasza:
Az sem mindegy, mekkora tepsibe Teszed. nyilván egy nagyobban jobban terül, és laposabb is lesz. megfelelő méretűt kell hozzá választani.
12/12 anonim válasza:
Jó, ez a több marad nekem félig vicc volt, de azért kifejezi, hogy ha sütök egy finom sütit s belekötnek, akkor megeszem én, nem az én problémám.
S ha még csak nem is tojásos a süti, főleg nem tudom, mitől nőjön, bár attól sem szokott igazán, de remek, könnyed állagot képes kapni (attól függ, mennyi egyéb van benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!