Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elektromos palacsintasütő?

Elektromos palacsintasütő?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekelne, akinek van ilyen. Akik használták már, illetve használják. Hogyan vált be? Köszönöm.
2016. dec. 2. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Lassú és körülményes a használata. Legalábbis annak amit én próbáltam. Azt bele kellett mártani a palacsinta tésztába.

Ilyen volt:

[link]

2016. dec. 2. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem ilyenre gondoltam. Amit konkrétan kinézetem, csak épp olcsóbban.: [link]
2016. dec. 2. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
értelmetlen porfogó
2016. dec. 2. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
A testvéremnek volt, de igen lassan süt, nehezen lehet a tésztát elegyengetni rajta, szóval csak szenvedés volt vele, sürgösen eltette a szekrény aljába és azóta is ott van (ha nem dobta ki)
2016. dec. 2. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező: amit linkelsz a crépes sütő, azért ilyen nagy(34 cm) és azért van hozzá ilyen szétkenő. Ha crépest akarsz készíteni arra biztos jó, de ha magyaros vagy amerikai palacsintát arra jobb egy sima teflonos palacsintasütő.
2016. dec. 2. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
18%

# 1

"Lassú és körülményes a használata. Legalábbis annak amit én próbáltam. Azt bele kellett mártani a palacsinta tésztába."

Hát ha a tésztába mártogattad, akkor persze, hogy lassú és körülményes volt a használata. Nem is tudom, milyen edénybe lehetne ezt mártogatni, talán tepsibe? :D

Merőkanálból kell a tésztát egyenletesen a felületére önteni, úgy nincs vele probléma.

2016. dec. 3. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

#6:

Láttad a képet amit mellékeltem, ugye nem, csak irkálsz hülyeségeket!

30 évvel ezelőtti idióta dolog volt, talán még a Szarvasi Vas- és fém gyártotta.

És igen, a sütőt kellett a tésztába mártani, amit vagy egy másik serpenyőbe, vagy egy lapos tányérba (igen abba is fér valamennyi) kellett tölteni.

Szóval ha valamit nem tudsz, akkor ne okoskodj!

2016. dec. 3. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
21%

# 7

"Láttad a képet amit mellékeltem, ugye nem, csak irkálsz hülyeségeket!"

Képzeld, ilyennel dolgoztam maszek palacsintásnál, több szezonban.

Egyszer próbáld ki normálisan, hogy ráöntöd a tésztát, és akkor nem fogsz bénázni vele.

Mielőtt másokat lebunkózol, elgondolkodhatnál azon, hogy lehet, hogy mégsem a levegőbe beszél.

2016. dec. 3. 09:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Amit az első válaszoló linkelt, azt a fajtát, valóban mártogatni kell. [link]

Az hogy lassan sütött, adódhatott abból is, hogy nem nagy teljesítményű volt. Amit én kinéztem 1500W. Általában 900-1200W között kaphatók.

Gondolom crépes sütőn is kisül a hagyományos palacsinta tészta?!

Köszi a válaszokat, próbát teszek.:)

2016. dec. 3. 10:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Délelőtt megvettem az aldiban, most pedig megtörtént a beavatás. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon klassz vele a sütés, a végeredmény nagyon finom. Arra kell vigyázni, ne legyen túl forró a készülék, mert akkor baromi gyorsan süt.

De tényleg, nagy élmény ezzel a sütés. Akár az asztalnál ülve is lehet készíteni. Ajánlom mindenkinek! [link]

2016. dec. 4. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!