Elektromos palacsintasütő?
Lassú és körülményes a használata. Legalábbis annak amit én próbáltam. Azt bele kellett mártani a palacsinta tésztába.
Ilyen volt:
# 1
"Lassú és körülményes a használata. Legalábbis annak amit én próbáltam. Azt bele kellett mártani a palacsinta tésztába."
Hát ha a tésztába mártogattad, akkor persze, hogy lassú és körülményes volt a használata. Nem is tudom, milyen edénybe lehetne ezt mártogatni, talán tepsibe? :D
Merőkanálból kell a tésztát egyenletesen a felületére önteni, úgy nincs vele probléma.
#6:
Láttad a képet amit mellékeltem, ugye nem, csak irkálsz hülyeségeket!
30 évvel ezelőtti idióta dolog volt, talán még a Szarvasi Vas- és fém gyártotta.
És igen, a sütőt kellett a tésztába mártani, amit vagy egy másik serpenyőbe, vagy egy lapos tányérba (igen abba is fér valamennyi) kellett tölteni.
Szóval ha valamit nem tudsz, akkor ne okoskodj!
# 7
"Láttad a képet amit mellékeltem, ugye nem, csak irkálsz hülyeségeket!"
Képzeld, ilyennel dolgoztam maszek palacsintásnál, több szezonban.
Egyszer próbáld ki normálisan, hogy ráöntöd a tésztát, és akkor nem fogsz bénázni vele.
Mielőtt másokat lebunkózol, elgondolkodhatnál azon, hogy lehet, hogy mégsem a levegőbe beszél.
Amit az első válaszoló linkelt, azt a fajtát, valóban mártogatni kell. [link]
Az hogy lassan sütött, adódhatott abból is, hogy nem nagy teljesítményű volt. Amit én kinéztem 1500W. Általában 900-1200W között kaphatók.
Gondolom crépes sütőn is kisül a hagyományos palacsinta tészta?!
Köszi a válaszokat, próbát teszek.:)
Délelőtt megvettem az aldiban, most pedig megtörtént a beavatás. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon klassz vele a sütés, a végeredmény nagyon finom. Arra kell vigyázni, ne legyen túl forró a készülék, mert akkor baromi gyorsan süt.
De tényleg, nagy élmény ezzel a sütés. Akár az asztalnál ülve is lehet készíteni. Ajánlom mindenkinek! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!