Maradt egy fél fazék nokedlim, mit csinálhatnék belőle?
Figyelt kérdés
Már volt tojásos nokedli és pörkölt is. Ezeken kívül? Esetleg édesen?2010. ápr. 30. 08:06
1/14 anonim válasza:
huh, nem lesz unalmas?
Fagyasztani próbáltad már?
Édesen még nem hallottam, de ez nem zárja ki, hogy lenne.
5/14 anonim válasza:
fagyasztani szoktam ha marad. jól esik készen elővenni utána ha megkívánom egy jó kis pörkölthöz :)
7/14 anonim válasza:
Liptói túrót összekeversz tejföllel, bele a nokedlit. Beteszed sütőbe, és megsütöd. Tehetsz bele apróra vágott sonkát, vagy kisütött husos szalonna pörcöt is. Sőt megszórhatod a tetejét sajttal sütés előtt. Nagyon finom.
8/14 A kérdező kommentje:
Rakok be a fagyiba, de ezt a túrós változatot is kipróbálom. Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 30. 09:51
9/14 anonim válasza:
az öcsém imádta a cukros-mákos nokit.de el tudom képzelni, hogy reszelt citromhéjas-vaniliás cukros
tejföllel is fincsi.végül is tészta ez is:))
üdv.
10/14 anonim válasza:
Küldd el nekem, úgyis pörköltöt főzök éppen, legalább nem kell szaggatnom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!