Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütni-főzni imádó anyukának...

Sütni-főzni imádó anyukának mi lenne ideális karácsonyi ajándék?

Figyelt kérdés

Anyukám imád sütni-főzni, de főleg különlegességeket szeret csinálni. Sok hozzávalós, bonyolult, mestermű-szerű ételekkel szeret bíbelődni, és valami olyasmit szeretnék adni neki, amit felhasználhat. Nem értek a sütéshez egyáltalán, úgyhogy nem tudom, mi lenne jó vagy mit érdemes... van valami ötletetek? Esetleg valami ritka sütőforma vagy ilyesmi, ami nagy vágyatok, és örülnétek neki?

Köszönöm!

L/18

2016. nov. 14. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valami, amitől szebb lesz a konyha?

Fűszerpolc, egy helyes kötény-kesztyű együttes, stb. Ezt akár te is készítheted, ami dupla öröm. És mégsem olyan, "amivel dolgozni kell".

2016. nov. 15. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Léteznek már 1 napos főző tanfolyamok... Mindenféle témában .. Szuper jók .. Keresd meg amelyik a legjobban érdekli és fizesd be.. Élmény ismerkedhet is és tanulhat is..

[link]

2016. nov. 15. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki(k) pontozgat(nak) már megint agyalágyult módon, de #12 például kifejezetten jó ötletet vetett fel. Értem én, hogy mindenkiben mély nyomott hagytak az emancipációnak hadat üzenő teszkó reklám és az azt kiveséző hvg/index cikkek, de bizony vannak nők, akik tudnak örülni a konyhai cuccnak, ami hasznos hosszabb távon, mintsem egy újabb hasznavehetetlen hülyeségnek. De mondom, 12-es által javasolt főzőtanfolyam egyszerre hasznos és nagy élmény...
2016. nov. 15. 11:55
 14/16 anonim válasza:

én egy puha szilikon sütőtálat vennék. én. az én anyukámnak. tudom, hogy tetszene neki.

hogy a te anyukádnak mi tetszene, fogalmam sincs.

[link]

2016. nov. 16. 08:28
 15/16 anonim válasza:

vagy itt egy másik:

[link]

2016. nov. 16. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:

"Anyukám imád sütni-főzni, de főleg különlegességeket szeret csinálni. Sok hozzávalós, bonyolult, mestermű-szerű ételekkel szeret bíbelődni,"

HA egy ILYEN szinten lévö anyának egy "fözötanfolyamot" adna valaki ajándékba, azzal csak halálrasértené, mert az jönne le belöle, hogy az ajándékozó szerintn nem tud fözni!!!!!

2016. nov. 16. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!