Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi tyúk combot szeretnék...

Házi tyúk combot szeretnék pácolni és sütőzacskóban kisütni. Ez lehetséges vagy igy rágós marad? Mert azt olvastam hogy a házi tyúk csak leves ill paprikásnak jó.. (1,5 éves tyúkról van szó)

Figyelt kérdés

2016. nov. 10. 09:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Mentek a zöld kezek ;)
2016. nov. 10. 11:14
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Nincs az a hús, ami megfelelő hőkezeléssel ne lenne omlóssá tehető. A titok az alacsony hőfokban (110) és a sok órás sütésben rejlik.


Sajnos sokan, semmilyen konyhatechnológiát nem ismernek, főzik a megszokottból azt a pár megszokottat, a unalomig ismert módon és annyi.

2016. nov. 10. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!