Házi tyúk combot szeretnék pácolni és sütőzacskóban kisütni. Ez lehetséges vagy igy rágós marad? Mert azt olvastam hogy a házi tyúk csak leves ill paprikásnak jó.. (1,5 éves tyúkról van szó)
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 09:38
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Mentek a zöld kezek ;)
2016. nov. 10. 11:14
12/12 anonim válasza:
Nincs az a hús, ami megfelelő hőkezeléssel ne lenne omlóssá tehető. A titok az alacsony hőfokban (110) és a sok órás sütésben rejlik.
Sajnos sokan, semmilyen konyhatechnológiát nem ismernek, főzik a megszokottból azt a pár megszokottat, a unalomig ismert módon és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!