Áfonyadzsem sült csirkéhez milyen lehet? Próbáltad már?
Figyelt kérdés
Hétvégén akarok csinálni és úgy gondoltam, hogy a rudakra vágott sajtot bekenem áfonyadzsemmel és arra rátekerem a húst majd összetűzöm és kisütöm az egészet. Vélemény? Esetleg az elkészítési módra valami javaslat. Férfi vagyok és nem sokat szoktam sütni. :-) De azért szeretném ha ehető lenne...2010. ápr. 27. 13:26
2/2 anonim válasza:
vagy tepsibe süsd
vagy panírozd is be duplán, ha olajban akarod (ez esetben ne serpenyőben csináld, hanem olajsütőben vagy egy lábosban, hogy teljesen ellepje és hirtelen süljön ki) - ja és ne a sajtot kenegesd, hanem a kiklopfolt sertés, vagy kilapítgatott csirkehúsra kend középre, tedd rá a sajtot és tekercselj, ha betürkéled a hűs végeit, akkor tűzni se kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!