Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt készítsek a...

Milyen ételt készítsek a páromnak az évfordulónkra?

Figyelt kérdés
Igazából szinte bármit megeszik a gombán kivül.3.évfordulónk lesz és szeretnék neki főzni.Sajnos nincs egy egész napom a főzésre de pár óra azért akad.Jöhet desszert recept is:)
2010. ápr. 26. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:

rántotthús,rántottsajt (sziv formájú akár),sült/törtkrumpli

egyszerű,mindenki szereti

desszertnek eper,szinténcsak megveszek,és kész,de mégis a legfinomabb ami létezik szerintem

kis tejszinhabbal már csak a fantáziád kell hozzá:D

2010. ápr. 26. 19:22
 2/6 anonim válasza:
100%

Amit szeret! ;)

Szerintem az egyszerű ételeknek is örül majd...;)

2010. ápr. 26. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
mindenképpen olyan valamit csinálj, amiről tudod, hogy nagyon szereti, de szerintem az is fontos, hogy ne legyen túl egyszerű! lássa azt, hogy energiát fektettél belé és igenis foglalkoztál ezzel, nem intézted el egy mirelit valamivel :)) saját tapasztalat... anyám képes még a szülinapokra is olyan semmilyen kajákat csinálni, hogy hihetetlen, és nem esik jól :(
2010. ápr. 26. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

töltött husi krumplipürével esetleg?:)

az jó nehéz kaja:D

nemtudom mit szeret. de ne csinálj 3fogásosat:)

vagy ha szereti a halat, akkor rácponty.:)

desszertnek: palacsinta szív alakúra:)

én a barátomnak szív alakú tortát sütöttem, bár... ráment 4 órám:D de örült neki... megis ette mindent egyedül:D pedig szerintem szörnyű lett. Kakakós volt a piskóta, vanilia puding volt benne banán darabokkal a teteje levolt öntve csokival. meg cukorgyöngy volt rászorva szív alakban:)

2010. ápr. 26. 20:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezek igen jó ötletek :D köszönöm szépen :)
2010. ápr. 26. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
van szív formájú panirozott csibe falat az tök jó, meg vmi fini torta, az édességért általában mind megveszik:)
2010. ápr. 26. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!