Mennyi ideig kell sütni a grill csirkét a mikróban? Milyen fokozaton? Egyáltalán hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 14:05
1/5 anonim válasza:
ha nem grillezős a mikród, akkor sehogy ne állj neki
ha grillezős, akkor a használati utasítása szerint
2/5 A kérdező kommentje:
A használati utasítás már elég régen nincs meg. :)
2010. ápr. 24. 15:56
3/5 A kérdező kommentje:
de amúgy grillezős
2010. ápr. 24. 15:56
4/5 anonim válasza:
szia nekem nem a mikróm grillezős hanem grillezős sütőm van elektromos nem tudom van-e különbség a kettő között (bár biztos ha nem ugyan úgy hívják) de én 180 fokon kb másfél két órát szoktam csinálni megkenem kívül belül fűszerrel ráhúzom a grill forgóra beállítom és ágyőőő megvárom amíg csipog. kb fél óránál kezd el illata lenne és egy óra mulva én már mindig kivenném mert nagyon jól néz ki de kell neki az a másfél óra. igazán omlós és fini úgy remélem tudtam segíteni...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Tegnap nekifutottam, végülis finom lett, bár először nyers. A neten mindenhol 40 perceket írtak, de az sületlenség (hehe :D)... Összesen kb 1.5 óra volt egyébként. :)
2010. ápr. 25. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!