Mit reggelizzek már?
Éhes vagyok de már unom, hogy mindig ugyanazokat eszem. Bundáskenyér, tojásos kaják, melegszendvics, pirítós, sima szendvics...
Most boltba nem tudok menni de ennyi van itthon:
Kenyér, vaj, sajt, tojás, szalámi, egy kis parizer, tejföl. Valakinek van valami jó ötlete?
Én túrós párnát és sajtos pogácsát ettem.
A pennybe vettem tőbb zsákkal ilyet ami nincs megsütve, hanem a mélyhűtőbe kell tárolni. Tegnap este beraktam a sütőbe. Éjjel kint volt és reggel is még friss, puha volt.
sok-sok ötletem lenne,de gondolom már az ebéden töröd a fejed.. :)
amúgy ezek a tipikus reggelik amiket felsoroltál. minek ennél több?!
de ha gondolod biztos nagyon jó lenne egy gorgonzolás,meleg ráksaláta, reszelt batátával,pirítóson.. de ki csinálná ezt meg? maradj csak a felsoroltaknál . .
Ez elég széles választék, még, ha unod is őket, biztosan sikerült valamit kiválasztani, párosítani belőle.
Sok embernek a tizede sem áll rendelkezésre, mégsem panaszkodik...
A tojás sokoldalú, minden étkezésre azt eszem évek óta, nekem mondjuk nem sikerül megunni, sőt :D
Olyan van, hogy unom a rántottát és lágytojást sem akarok. Akkor eszem töltött tojást, palacsintát, piskótát, szezámsütit, de még vegán ételeim is vannak, na ilyenkor szakítok a tojással is s zöldséget, olajos magvakat eszem... Amúgy a rántottába lehet tenni gombát, zöldséget, mandulát, rizst, zabot, zabkorpát és kismillió mást s mindig más lesz... Öntet, sajt a tetejére, tejföl, mustár...
Zabkását is ehetnél, sokaknak az a reggeli, azt is sokféleképpen fel lehet dobni, nálunk kókuszos, mazsola, friss gyümölcs van benne (nekem lenmagpehely is, bár ritkán eszem zabot).
A rizs is nagyon sokoldalú. Zöldséges rizs, rizskók, gyümölcsrizs, tejberizs...
Annyi étel van. Én a legtöbb ételcsoportot már kizártam vagy legalább minimalizáltam, de így is a bőség zavarával kell megküzdenem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!