Szerintetek jó lesz úgy a lasagne, h bolognait /darált husos, gombás, szalonnás, fuszeres paradicsommártást/ és carbonara mártást rétegezek?!
Figyelt kérdés
Koszi a segítokesz válaszokat elore is!:))2016. szept. 2. 19:05
11/13 anonim válasza:
A kérdésedre a válaszom, hogy természetesen :)Amit te csináltál az nem étel, hanem ételkísérlet...(vagy kísértet ) De váljék egészségetekre, ha ízlett mindenkinek. Te magad minek neveznéd ezt az egyveleget ?Ha valaki kísérletezik újabb és újabb variációkkal, azoknak általában nevet is tud adni.
12/13 A kérdező kommentje:
"Lasagne Bolonara" ! Így jó lesz!?! Én nem mondtam, hogy létezik ilyen étel, azt sem mondtam, hogy egy autentikus olasz fogás, de két egymáshoz ízvilágban illo olasz ételt rakott formában egyutt elkészíteni, ezzel létrehozva egy extrém és mennyei kompozíciót nem bun! Ha kicsit kreatívabb lennél, nem bántanál ezért!
2016. szept. 7. 13:59
13/13 A kérdező kommentje:
Am gondolom a spenótjaidhoz nem kell sok ízlés vagy kreativitás, sem nagy fozési tudomány!
2016. szept. 7. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!