Süti?

Figyelt kérdés
olcsó sütemény recepteket írnátok nekem? :)

#olcsósüti
2016. aug. 28. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2016. aug. 28. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Egyszerű csokihab: habtejszín+olvasztott csokoládé összeforralva, kihűtöd, felvered. Babapiskótával rétegezheted. Vagy akár háztartási keksszel is.
2016. aug. 28. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Bociszelet..

Keress rá neten, egyszerű és finom.

2016. aug. 28. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2016. aug. 28. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Kakaós lepény HI-tól :

25 dkg liszt, 25 dkg cukor, 2,5 dl tej, 1 db tojás, 10 dkg vaj /margarin, esetleg 1 dl olaj, 1 cs. sütőpor, 4 dkg keserű kakaópor.

A zsiradékot a tojással, cukorral habosra keverjük,bele a sütőporos liszt és közben adagolva a tej. végül a kakaóval is elkeverjük.

Sütőpapíros ( vagy zsírozott , lisztezett ) közepes tepsibe öntjük, és kb 180 fokos sütőben villapróbáig sütjük.

Önmagában , porcukorral megszórva is finom, de félbevágva meg lehet kenni valami pikáns lekvárral.

De lehet a tetejére, még sütés előtt lecsurgatott meggyet szórni, vagy mazsolát, sütésálló lekvárdarabokat is keverhetünk a tésztába.

Mindegyik változat igencsak finom, és tényleg nem drága süti.

2016. aug. 28. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Az ossze sutemeny olcso, amibe szart tesznek rendes cucc helyett. Valassz egy random receptet, csereld ki a vajat margarinra, a vaniliat, rumot aromara, az etcsokit bevonora, a tejszint novenyi habra, a 100% szilvekvart hitlerszalonnara stb. Ugyanugy fog kinezni, mint az eredeti vagy hasonloan, csak az ize lesz pocsek. Meg kene mar tanulni, hogy olcso sutemeny ea jo sutemeny nincs. Lehet olcsot csinalni, de minek?
2016. aug. 28. 17:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló úgy értettem az olcsót hogy pl nem mascarponét kell belerakni...

Én szeretem az olcsó sütiket (én így hívom amibe nem kell sokminden és nem egy vagyon a hozzávaló) :)

2016. aug. 28. 18:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a recepteket ^_^
2016. aug. 28. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A mascarpone ara kilonkent annyi, mint a vaje. kb. 2-2,5 ezer Ft. Nem egy vagyon. Akkor vajat sem hasznalsz?
2016. aug. 28. 19:01
 10/12 A kérdező kommentje:

Vajat használok nyilván.

....

2016. aug. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!