Miért nem oldódik fel a tejporom vízben?
Figyelt kérdés
A TUTTI zsíros, félzsíros mindkettőt megvettem, borzasztó csomós, gusztustalan lesz ha próbálom vízben oldani. Miért? Mit csináljak, keverni kell hozzá valamit vagy mi a baj.2016. júl. 22. 08:26
1/4 anonim válasza:
Mit akarsz belőle csinálni? Hideg vízben tuti nem lesz belőle "tej", nem olyan, mint az instant kakaópor. Én diabetikus Raffaello golyót szoktam belőle csinálni, de nem vizezem, csak kikeverem a tejföllel, túróval, nincs vele gond, igaz, én folyadékot sosem akartam csinálni belőle, csak masszát.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én kifejezetten kávéba vettem volna, mert nincs csak mindenféle növényi kávékrémpor. Megszívtam.
2016. júl. 22. 11:32
3/4 anonim válasza:
langyos vizet kell hozzá adagolni apránként, és kézi vagy gépi habverővel homogenizálni. Persze ez tej kinyeréséhez való, egy kávéba való adaggal nem lehet megcsinálni. összeugrik benne,csomós marad.
Használd el másra, ahogy írták, pl raffaellónak kiváló.
Kávához vegyél kapszulás, vagy más kiszerelésű kimondott kvtejszínt. Sokféle van valódi tejszínből, csak alacsony zsírtartalommal.
4/4 A kérdező kommentje:
Így lesz, köszönöm. Valami sütibe elhasználom.
2016. júl. 22. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!