Milyen edénykészletet vegyek anyukámnak? Prémium kategóriásat szeretnék.
Ajándékba lenne de őszintén nem értek semmit az edényekhez. Ár részletkérdés. A legjobbat szeretném megvenni. 4-5db-osra gondoltam csak annyira bőséges a kínálat, hogy attól félek hiába választok ki egy drágábbat az még nem feltétlenül jobb.
Tudnátok javasolni milyen bevonat jobb?
Vagy esetleg konkrét készletet javaslat? 20-60eFt kategóriában.
Találtam pl kerámiabetéteset ilyet:
De nézegettem a Tescoma ULTIMA edényeket is elég drágák, de ha tényleg élmény vele a főzés akkor rászánom.
Most akkor a legjobbat és ár nem számít, vagy 20-60k? :)
Személy szerint nekem nem jött be a kerámiabetétes, de nem mindegy az se hogy milyen tűzhely, illetve hány személyre főz rendszeresen. A legjobb amit ismerek, az a WMF, de abból egy edény kerül kb annyiba mint amit írsz. Szerintem az Ikeában esetleg a Müllerben nézz szét, vannak vastagtalpú, rozsdamentes edényeik elfogadható áron.
Ha engem valaha egyszer megkérdeznének ,hogy milyen edényt szeretnék,az ár nem számít,akkor egy Le Creuset öntöttvas edényt kérnék.
Isteni ragukat,konfitált húsokat,pörköltöket,sülteket lehet benne készíteni.
De ha ez esetleg mégis drágának tűnik hasonlót vehetsz az IKEA-ban olcsóbb ,,de múködik.
Köszönöm az ötleteket.
Megnéztem mindkét javaslatot megmondom őszintén kissé bizonytalan vagyok hiába ilyen drága vajon tud e annyival többet vagy csak a márkát fizeti az ember.
Ha a Le Creuset edényfogó kesztyű 5900ft akkor az már kicsit elgondolkodtat hogy mire is megy ki a játék a márkával kapcsolatban. Mindenesetre nézelődöm.
köszi a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!