Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kibirja ezt a romai talam?

Kibirja ezt a romai talam?

Figyelt kérdés

Holnap sertessultet keszitek.

Mivel 2kg.os hatalmas husit pacoltam csak a belul enyhen mazas romai talban fer el.

Szeretnem ha egy ejszakat allna az olajos fuszeres pacban ami ellepi. Tehat van rajta 3vagy4dl pacle

Nem fog atazni ejjel a romai talam ha csak enyhe vekony magas belulrol???


2016. júl. 8. 20:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Enyhen vekony MAZAS**akart lenni :)
2016. júl. 8. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel mázas a tálad, nem fog átázni. A római tálban akarod sütni is? Mert abban nem vagyok biztos, hogy kibírja, ha a hűtőből /gondolom, a frigóban pácolod/ egyenesen berakod sülni. A jénai edények sem szeretik, pedig azok is hőállóak.

A nagy hőmérséklet- különbség hatására elrepedhet, ezért szerintem sütés előtt kis idővel vedd ki a frigóból, hogy felvegye a kinti hőmérsékletet /melegedjen kicsit/. Vagy süsd tepsiben, lefóliázva!

2016. júl. 8. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom.


Igen igen azt tudom :)

Meg azt is hogy a cserep edenyeket sutese lott 1orara vizbe kell aztatni es nem szabad forro sutobe tenni csak hidegbe. Hogy a sutovel egyutt melegedjen fel :)


Csak abban pacolom... De most jut eszembe hogyha pacolasra csak abba fert bele..akkor sutni se tudom masba:D

2016. júl. 8. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Sütheted tepsiben is lefóliázva, de a római tálban jobb.
2016. júl. 8. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!