Kibirja ezt a romai talam?
Holnap sertessultet keszitek.
Mivel 2kg.os hatalmas husit pacoltam csak a belul enyhen mazas romai talban fer el.
Szeretnem ha egy ejszakat allna az olajos fuszeres pacban ami ellepi. Tehat van rajta 3vagy4dl pacle
Nem fog atazni ejjel a romai talam ha csak enyhe vekony magas belulrol???
Mivel mázas a tálad, nem fog átázni. A római tálban akarod sütni is? Mert abban nem vagyok biztos, hogy kibírja, ha a hűtőből /gondolom, a frigóban pácolod/ egyenesen berakod sülni. A jénai edények sem szeretik, pedig azok is hőállóak.
A nagy hőmérséklet- különbség hatására elrepedhet, ezért szerintem sütés előtt kis idővel vedd ki a frigóból, hogy felvegye a kinti hőmérsékletet /melegedjen kicsit/. Vagy süsd tepsiben, lefóliázva!
Koszonom.
Igen igen azt tudom :)
Meg azt is hogy a cserep edenyeket sutese lott 1orara vizbe kell aztatni es nem szabad forro sutobe tenni csak hidegbe. Hogy a sutovel egyutt melegedjen fel :)
Csak abban pacolom... De most jut eszembe hogyha pacolasra csak abba fert bele..akkor sutni se tudom masba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!