Ki mit süt- főz ma?
Figyelt kérdés
És a hétvégén?2016. máj. 13. 06:31
11/13 anonim válasza:
Shaksuka (paradicsomszósz mozarellával, tojással)-t főztem és sütöttem hozzá pitát ch csökkentett lisztből. Holnap reggelire a másik pitát eszem meg házi kecskesajtos körözöttel, ebédre megint Shaksuka, vacsorára pedig sütök pizzát szintén ch csökkentett lisztből, éjszaka pedig hazautazok a szüleimhez.. Ott nem sütök és főzök..:)
12/13 anonim válasza:
Ezt a napokban találtam itt, valamelyik kérdésnél!
Ha nem is halból, de bármilyen husiból, ha nem is tormalevélbe, de pl. kelkáposztába csavarva... most jár az agyam, milyen lehet???
Ha a káposzta-levelet előző nap egy kicsit kint hagyom a szabad levegőn, hogy megereszkedjen???
13/13 anonim válasza:
Én zöldséglevest és Temesvári sertéstokányt főzök orsótészta körettel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!