Az amerikai palacsintát ti mivel szoktátok enni?
Figyelt kérdés
Mert nem tudom mitcsinaljak rá és a juharszirupot meg nem kostoltam de anyukám azt mondta nem finom az most nincs itthon valami mást szeretnék rátenni2016. máj. 3. 21:05
2/9 anonim válasza:
Lekvár, csoki-, vagy vaníliaöntet, nutella, akár bolti folyékony puding is mehet rá. Tejszínhab megszórva nesquik kakaóporral, szörp.
3/9 anonim válasza:
A férjem általában nutellával eszi, én vajjal és házi lekvárral, gyümölcsökkel szoktam, néha csak gyümölcsökkel és tejszínhabbal. Pont múlt hétvégén ettünk, akkor málnát, áfonyát ettem hozzá.
4/9 anonim válasza:
Bár én inkább normált sütök, mert szeretem tekergetni (ami nem tekerhető, az nekem nem is igazi palacsinta :P), de nyilván ehető ugyanazokkal, mint a normál.
Lekvárral, csokiszósszal, dióval...etc., de én lecsóval is képes lennék enni, nincs sok gátlásom, ha palacsintáról van szó (ha az amerikai palacsinta kötelezően édes, akkor bocs, a normál palacsinta nem az. de van, aki a lecsót is cukorral eszi). S persze magában is.
6/9 anonim válasza:
... pl. megpakolom mint a pizzát, vagy meleg-szenyót, egy pillanatra bedugom a mikróba, hogy össze-süljön a tetejére rakott reszelt sajttal...
De szeretem rá a túrót is... alapjaiban sós valamit pakolok rá... ízlés dolga!
7/9 Béla211 válasza:
Én külön öntetett szoktam rá csinálni mézből meg meggyből nekem így ízlik a legjobban.Felmelegítek egy kis mézet ,hogy jó folyékony legyen és bele teszek meggyet vagy egy két kiskanál savanykás meggy lekvárt. Juharsziruppal is kóstoltam már az nekem sem jött be.
8/9 anonim válasza:
eper jam vagy vanília puding....hmmm már most megkívántam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!