Hogy lehet elkészíteni az alábbi sütit? https://www.flickr.com/photos/racheldonovan/4026182306/
Hat szerintem ez glazurral van bevonva. Szerintem nehez vele ugy dolgozni, hogy szep legyen, en nem szeretem. A sütinel Arra figyelj, hogy terben is kell epitkezni, nem csak sikban vagod a format. Nem lesze egyszerü kep alapjan ilyenre kihozni.
Ha az ünnepelt markolobolond, en teljesen mast csinalnek neki. [link]
Én fektetve raknám rá egy tálcára.
A sárga részeket vanília-pudingba mártva = gyorsan megdermed.
A sötétebb részeket folyékony csokiba mártva, és rögtön a sárga-részekhez igazítva. Akkor az egész oda-dermed.
És nem kell azzal szenvedned, hogy örökké eldőlnek, + hogyan ragaszd össze....
Hát maradtam az unidec-marcipán bevonatnál, de egy másik beálításból csináltam a gépet. egy ismerősöm adott tippeket: a krémbe tegyek zselatint, először összeállítani a lapokból meg a krémből a tortát, hűtőben hagyni pár órát, ezután formára vágni majd burkolni. a külsejét is kell vékonyan krémezni mert ahhoz tapad a burkolómassza. A végeredmény a családtagoknak tetszett (a szándék a fontos) nem tökéletes, de első nekifutásra szerintem megteszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!