Holnapi ebédem. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Ezek a hozzávalók vannak, és kezdő vagyok, ráaásul nem lesz sok időm, és diétázom is:
rizs, paprika, rengeteg fűszer (fahéj, curry stb) zöldbab, tejföl, vörös, lila, fokhagyma, felvágottak... valakinek vlami ötlet ebből?
2010. ápr. 7. 17:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem simán elkészítheted a rakott zöldbabot darált hús helyett, kockára vágott felvágottakból. Mivel a felvágottat nem kell főzni, hamar megvan.
2/5 anonim válasza:
Tejfölös zöldbab főzelék és - bár én nem vagyok híve a felvágottaknak- ha felvágottak vannak még otthon, valami szalámi, vagy sonkafélét is adhatsz feltétnek. /szalámi rántva, sonka esetleg sütve/ A főzeléket finomra vágott vöröshagymával készítsd és ne rántsd, hanem habard be tejföllel.
3/5 A kérdező kommentje:
ne a zöldbab legyen túlnyomóan, hiszen annyi nincs. valami RIZSES KAJA
2010. ápr. 7. 17:21
4/5 anonim válasza:
Bocsi, nem figyeltem milyen linket küldtem.
Mi a rakott zöldbabot rizzsel, sok tejföllel készítjük.
5/5 anonim válasza:
Vagy, ha nagyok a paprikáid:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!