Rántott húsos téma kérdésem a következő lenne?
Figyelt kérdés
töltött rántott húst szeretnék csinálni lapka sajttal töltve de nekem sose sikerül szépen le zárnom a a hús két végét olvastam hogy tűvel próbáljam amit a grill csirkéhez is szoktak nem varró tűre gondolok XDDDD mit csináljak hogy szépen le tudjam zárni a husit praktikák ha más meg oldás nem marad maradok a tűnél2016. ápr. 10. 23:27
2/2 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy tenyérnyire klopfolom ki pl a karajt. a sajtot, néha sonkát is két-két darabra vágom, úgy teszem a hús közé. A tenyerembe teszem a húst és alulra felülre teszem a sajtot, sonkát. Középen egymásra hajtom, és jól összenyomom. majd lisztbe mártom és úgy a tojásba, de jól átforgatom, hogy a tojás mindenhol érje a nyitott helyeken. Átemelem a prézlibe, jól betakarom vele mindenhol, és a kezembe megszorongatom, rálapogatom a prézlit és nézem, hogy a széleknél összeragadt-e.
Nem szoktak szétnyílni, szép formás töltötthúsok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!