Sütőben sütött karajszeletek kiszáradtak, kemények lettek. Van valami módszer, hogy élvezhetővé váljanak?
Utólag már nem sok. Esetleg szeleteld fel, és főzd össze valami mártással/ szósszal, és így csinálj belőle ragut!
Legközelebb először egy kis folyadékot alátéve, alufóliával lefedve párold, és csak az utolsó kb. 10 percre vedd le a fóliát, és pirítsd meg a külsejét!
Dinsztelj hagymát, csíkokra vágva futtasd át rajta a húst. Utána daráld le 1-2 keménytojással.Ha kell még tegyél hozzá egy kis zsírt, de tejföllel kiválóan lehet lazítani krémesre.
Fűszerezd ízlésetek szerint, bors, fokhagyma, kis őrölt kömény, majoranna... stb, és természetesen mustár, hogy kellően pikáns legyen.
Akár puha kenyérrel, de méginkább pirítóssal kiváló szendvicskrém.
Készíts bármilyen mártást: fokhagymás-tejfölös, sajtos, gombás, vagy éppen egy jó adag lecsó-alapot, bármit... rakd bele a szeleteket és kicsit forrald őket össze!
A mártásban a húsok vissza-puhulnak... bármilyen körettel (= főtt rizs, tészta, sült krumpli, akármi) tökéletes lesz
5-ös vagyok!
Bocsi 1-es, most látom, hogy te is ugyanazt a módszert ismered!!!
Nálam is az vált be! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!