Van két babkonzervem meg egy méter kolbászom, mit hozhatok ki ebből?
Figyelt kérdés
Babfőzelékre gondoltam, de nincs hagyma, tejföl, meg ilyenek..Mit tudok így kezdeni?2016. márc. 7. 00:07
1/9 A kérdező kommentje:
ha valaki tud kérem segítsen, mar nagyon éhesek vagyunk.. :))
2016. márc. 7. 00:15
2/9 anonim válasza:
a babakonzerv marha finom magában is! mondjuk leginkább csak a gyümölcsös.. :D meg a kolbász is, lehetne a babakaja az előétel :D
3/9 A kérdező kommentje:
bab, nem baba...
2016. márc. 7. 00:22
4/9 anonim válasza:
Egy enyhén erotikus, de borzalmasan sablonos képet...
A babbal én hagyma nélkül nem tudnék mit kezdeni, az a helyzet. Max. megenném a kolbászt. Lehet, hogy más fantáziadúsabb, én nem, legalábbis nem ebben az irányban.
5/9 anonim válasza:
Ha megfőzöd simán sós vízben a babot, és megeszed hozzá a kolbászt; valószínűleg nem lesz finom, de éhes nem maradsz.
6/9 anonim válasza:
Bad Spencer-féle "hagymás bab" hagyma nélkül. Ha jól befűszerezed, akkor is ehető kajád lesz: = a babot megfőzöd, a kolbászt felteszed igen-igen rövid lével mint a pörköltet, a főtt bab hozzá és fűszerek ízlés szerint!
7/9 anonim válasza:
Na most szerinted ha semmi más hozzávaló sincs, akkor mégis mit tudnál velük kezdeni?
Belerakod a kolbászt a babba, vagy külön eszed meg őket.
Ezzel le is fedtük az összes lehetőséget.
8/9 anonim válasza:
A babkonzerv önmagában is finom.
Eygszerűen megsütöd a kolbászt és babot eszel hozzá.
9/9 anonim válasza:
Karikázd fel a kolbi egy részét, pirítsd meg, rá a bab, fűszerek, főzd egy kicsit és edd meg kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!