Ebben a receptben újfajtalégkeveréses sütővel csinálják a húst, viszont nekem régi sima gázos sütőm van. Hogy állítsam be a sütőmet?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 17:36
2/2 anonim válasza:
Szerintem gázzal nem tudod megcsinálni, mert igen fontos a höfok.
Alapesetben a légkeverösnél kb 20 fokkal alacsomyabb höméréséklet kell, mint a síma elektromosnál, ha normál ételt készítesz.
Viszont itt nem sütésröl, hanem szárításról van szó, ezért egyrészt a höfokot nem ajánlott emelni, másrészt fontos a légkeverés, mert az vezeti el a nedvessséget a hús felületéröl.
Vagy keress ismeröst, akinek ilyen sütöje van, esetleg kisebb elektromos füstölövel tudsz próbálkozni (természetesen füst nélkül, csak meleggel), de ez utóbbi nem feltétlen müködik, a megfelelö höfokot meg idötartamot ki kellene még kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!