Miért lett Jamie Oliverből olyan nagy sztár?
Figyelt kérdés
Miben különböznek az ő szakácskönyvei egyéb szakácskönyvektől?2016. febr. 29. 09:20
1/2 anonim válasza:
Inkább a műsorai dobnak sokat a latba, szerintem, aminek hatására kelendők a szakácskönyvei.
2/2 anonim válasza:
Én a főzőműsorát láttam először. Elég régen volt már. Szóval akkor még nem volt sok ilyen műsor nálunk és ilyen stílusú meg pláne nem. Komolyabbak, hivatalosabbak voltak. Ő meg olyan laza volt és könnyed. És persze az ételek is érdekesebbek voltak, mint amiket korábban láttam.
A könyveit szerintem itthon csak azután kezdték el forgalmazni, hogy a főzőműsora által már megismerték az emberek.
Egyébként sok még ilyen nagy sztár van. Csak mi nem mind ismerjük őket. Mert hozzánk nem mind jutott el.
Pl. Nigella is gondolom, már akkor sztár volt otthon, amikor mi még csak Jamie-ről hallottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!