Valakinek van valamilyen kulonleges, de egyszeru lencsefozelek receptje?
Figyelt kérdés
Mindig csak spagettit teszek bele es azzal is nagyon finom, de most kicsit ujitani akarok.2016. febr. 11. 18:48
1/7 anonim válasza:
Én be szoktam előző nap áztatni, másnap leöntöm a vizet róla, leöblítem és hidegvízben felteszem főni.Teszek bele 2-3 babérlevelet, 2 karika citromot, 1 közepes fej finomra vágott hagymát, 2 közepes sárgarépát kis hasábokra vágva, pár szem borsot. Sózom, és puhára főzöm. A babért/citromot kiveszem és egy vékony világos, picurka pirospaprikás rántással berántom.
Egy csipetnyi cukor és egy kis mustár kerül még bele, hogy kellően pikáns legyen.
Tejföl opció az asztalnál ülők számára.
2/7 anonim válasza:
Ja, nekem a spagettis változat teljesen ismeretlen :D
3/7 anonim válasza:
Első blikkre furcsának tűnhet, de nagyon finom:
4/7 anonim válasza:
Egy nap áztatás után felteszem főni , mielőtt megfő reszelek bele fokhagymát és teszek bele pár kanál mustárt fűszerpaprikát vágott kolozsvári szalonnát. Ha nincs szalonna akkor főtt füstölt tarjával vagy főtt tojással tálalom .
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
A lencsét fölösleges áztatni. Fél óra alatt az nélküül is megfől.
7/7 anonim válasza:
Azért ugye nem baj, ha mi beáztatjuk ?? :D Tudod ? ahány ház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!