Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért preferálják annyira más...

Miért preferálják annyira más országokban a slow cookert?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű szószos csirkét 4-8 órán át főznek benne. Igaz, hogy nem kell megkeverni, de össze lehet dobni egy sima fazékban fél-egy óra alatt simán... Nem értem...
2016. jan. 13. 23:15
 1/4 Miss N válasza:
Ha jol tudom annyi elonye van ,hogy berakod ott hagyod aztan majd kezd magaval valamit. Nem kell kevergetned es mellette allnod. Addig ki tudsz vasalni, felmosni, felsoporni.Szoval lenyegeben ha nem sietsz a fozessel odarakod addig elintezed a tobbi hazi teendodet es leulsz utana enni mert addigra kesz is van. :)
2016. jan. 13. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. jan. 14. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem a kevesebb munka az előnye, hanem a lassabb, egyenletesebb főzés.

Szaftosabb és ízletesebb marad így az étel.

2016. jan. 15. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmm, erre nem is gondoltam! Köszönöm! :)
2016. jan. 15. 03:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!