Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés után a hús tápanyagtarta...

Cabelas_xD kérdése:

Sütés után a hús tápanyagtartalma megmarad? A fagyasztott húst miért nem szabad egyből vízbe (hideg vagy meleg) vízbe tenni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Miert, nem szabad? En ha elfelejtem elözö este kivenni a fagyasztobol, vizben engedem fel, amit többször is cserelek langyosra.

Ha tul forro vizet öntök ra, akkor a szerkezetevel vmi törtenik, amugy mast nem vettem eszre.

2016. jan. 23. 00:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2016. jan. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!