Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit főz, süt a családnak...

Ki mit főz, süt a családnak így az ünnep előtti napokon?

Figyelt kérdés
Nem akarnék nagy dolgokat,de azért enni kell! Ti hogy főztök még a héten? Mi lesz a menü?
2015. dec. 21. 07:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Krumplis tarhonya, resztelt máj, paprikás krumpli, brassói, esetleg bableves, hagymás bab, rakott krumpli, palacsinta
2015. dec. 21. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ázsiai zöldséges rizs maradt még hétvégéről, ma/holnap sült avokádó fűszeres krumplival, narancsos karfiolkrémleves lesz.
2015. dec. 21. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
török zöldséges rakott hús, könnyű gyors étel, illetve lesz még egy tojásos nokedli
2015. dec. 21. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Ma lecsót készítek, (a fagyóból, amit eltettem ) tojással, kevés kolbásszal.

Holnap zöldségekből valami krémleves, krumplistészta.

Szerdán spenótfőzelék pár darab rántottmájjal.

Csütörtökön csak bekapunk délben valamit, mert este lesz a szokásos karácsonyi ünnepi vacsora.

2015. dec. 21. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Teletáltól rendeltünk ebédet.

Tésztafélék és kevésbé nehéz (több étel húsmentes) ételeket.

Mára volt egy rizseshús, 2 lencsefőzelék virslivel, vadas pulykatokány tésztával.

Holnapra 4 adag parmezános-tejszínes csirkemelles tészta.

Szerdára pedig 4 adag paradicsomos húsgombóc.

Reggelire, vacsira hideget eszünk.

2015. dec. 21. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ma zöldségleves és lángos volt

holnapra lasagnát tervezek, már rég akartam, de lehet, holnap se lesz időm, akkor viszont szárazat eszünk

szerdán pedig már sütések lesznek, főleg mézeskalács, majd abból lopdosnak :D

2015. dec. 21. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Mivel a páromnak karácsonyi szünete van, ráhagyom a főzést, majd feltalálja magát. Pénteken speciel nyulat sütött s azzal elég jól elvolt 3 napig. Én már csak sütit sütök, de azt akár napi kettőt is. Még nem kiforrott a mézesrecept, ráadásul idén cukorbetegnek kell.

Azért tegnap csináltam egy kis sült hagymás, sült padlizsános, paradicsompürés, oreganós ételt :)

De ha nincs nekem való főtt étel vagy süti, azt kihasználom és csak tojást eszem zöldségekkel :) Nekem ez csodálatos.

A párom ma elgondolkodott, hogy krumplit főzzön vagy kenyeret süssön, ez utóbbi lett a befutó. Így a mai étele: kenyér, gondolom, sajttal. Szeretünk főzni, de nem bonyolítjuk el, attól nem lesz finomabb, sőt, a kedvenceink a legegyszerűbbek.

Bár ezzel nem segítettem, azt hiszem.

Amúgy ha kéne valami étel, de nem akarnánk főzni, ki lehetne bontani egy lecsót vagy padlizsánkrémet, még a tavalyiakból is van.

2015. dec. 21. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma miso leves lesz még este, délután ettünk a cégnél a férjem is meg én is. Holnapra citromos-fokhagymás tejszínes laskagombát terveztem rukkolasalátával, holnaputánra szójaszószos sült padlizsánszeleteket.
2015. dec. 21. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Tegnapról maradt egy kis csirkepörkölt.

Ma csináltam párolt rizst és fasírtot. Mi azt ettünk a gyerekekkel, a férjem a pörköltöt kenyérrel.

Holnap csirkeszárnyat sütök, mellé sült krumpli vagy püré.

23-24 ebédre tojáslevest, pásztortarhonyát vagy rakott krumplit csinálok.

Szóba jöhet még bolognai, paradicsomos gombóc, túrós tészta, bármilyen főzelék virslivel/kolbásszal/párizsival...

2015. dec. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!