Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 4 fős családnak gyors olcsó...

4 fős családnak gyors olcsó vacsi receptek?

Figyelt kérdés
elég uncsi már a tejbegriz meleg szenya bundi kenyér sajtos tészta bolognai tehát ezeken kivül ötletek ?
2015. nov. 14. 18:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez az eredeti, de én csináltam már olyan töltelékkel is hogy kiszedtem a belét, egy tálba raktam, főtt tojást, pirított sonkát, tejfölt,sót-borsot, kolbászt, reszelt sajtot összekevertem és azzal töltöttem meg. De akármivel meg lehet tölteni amit szerettek. Az édes változat meg túró-tejföl, vaníliás cukor, aki szereti tehet bele aszalt, mazsolát, áfonyát, de mi nem szoktunk, de raktunk már bele csoki reszeléket vagy fahéjas cukrot.

2015. nov. 14. 19:25
 12/21 A kérdező kommentje:
értem én hát most na :D A töltelék érdekelt vna :/ mert sokmindennel lehet tölteni példa párizsi :D .... de azon kívül??? :)
2015. nov. 14. 19:27
 13/21 A kérdező kommentje:
uhh köszi köszi a receptet nem is rossz :) köszönöm
2015. nov. 14. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Paprikás krumpli, krumplis tészta, grízes tészta, rakott krumpli
2015. nov. 14. 20:14
 15/21 anonim ***** válasza:
43%

Pl. a sok egészségtelen kalóriabomba helyett ehetnétek zöldségeket, gyümölcsöket is, esetleg tojást, sajtokat?

Ha mindenképp meleg ételt szerettek enni vacsorára akkor pl. serpenyőben pirított cukkini feta sajttal, 10 perc alatt kész egy nagy adag... vagy zölfűszeres-vajas gomba, lecsó, stb.

2015. nov. 14. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
25%

- Szalma-krumplit sütsz, ráteríted a tányér egyik felére

- Bármilyen húst, (csirkemell, sertés-comb stb.) vagy sertés-májat csíkokra vágod, lisztbe forgatva hirtelen megsütöd, ráteríted a tányér másik felére

- Szálára vágott vöröshagymát is megforgatod a lisztbe, szépen piros-ropogósra sütöd. Ezzel beborítod a már megsütött kaját, megszórod tört-paprikával.

Bármilyen savanyúsággal: uborka-, káposzta-saláta, cékla, stb. percek alatt elkészülő mennyei vacsi!!!

2015. nov. 15. 14:18
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
utolsó előtti, gondolom szeretnének jól lakni, ahhoz meg szükség van némi húsra. Ha elém csak pirított zöldséget tennének, sírva is fakadnék, nem vagyok én állat hogy csak növényt egyek.
2015. nov. 15. 14:27
 18/21 A kérdező kommentje:
jól van biztos vega csak segiteni akart olcsó és egészséges mondjuk husi nélkül én sem lakom jól de azért lecsó hagymás ételeket már nem birok vacsira enni sajna mert a gyomor savam elég sok ráadásul a k betűs dolgokat kerülöm mert szoptatok
2015. nov. 15. 18:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy vega valaki vagy sem, de basszus ez nagyon egészségtelen, amiket felsoroltál.

Vacsorára elsősorban könnyen emészthető ételeket kellene enni, a húst meg ebédre, mert annak a megemésztése alaphangon is 3 óra.

2015. nov. 15. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

Kedvenc gyorsvacsorám volt a "sült malacka", szafaládét hosszában félbe vágom, a két végét kb. 2-3 centire behasítom, és piros-ropogósra sütöm, a "lábai" ettől szétnyílnak, azért malacka. Ez jó sültkrumplival, salátával, vagy akár főzelékre feltétnek. Vagy a virslit hosszában bevágom, a résbe kis bacont, vékony szelet sajtot dugok, minigrillben megsütöm. Főtt és sült tojásételek végtelen variációja, lágy tojás, tojássaláta, tojáspástétom, tükörtojás, tükörtojás sonkával, rántotta, omlett, omlett töltve (gombával, kolbásszal, stb), tojásos gomba, tojásos paprika.

Húsos hasé, zöldséges hasé, vagy tésztába göngyölt sült virsli. Pizzák variációi, és a meleg szendvics is megunhatatlan, mert mindig mást teszek rá.

2015. nov. 15. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!