Szerintetek ez így összepasszol?
A sima krumplipüré nálunk nem igazán fogy. Inkább mást hagyok ki, máshogy variálom át.
Esetleg lenne ötleted?
2: Akkor jó, csak nekem lenne sok, mert én imádom a krumplipürét, és nekem a cékla csak rontana rajta. De ha ti így szeretitek, akkor okés.
Esetleg megpróbálhatnád úgy, hogy édesburgonyából készíted, hogy különlegesebb legyen. Én nemrég ettem kacsasülthöz és nagyon finom volt.
Nincs még 3 éves, nem érti, hogy ő miért nem kaphat sárga krémet...
Sütőtököt egyik gyerekem sem eszi meg, meg a férjem se:(
Lehet valami más köretet kéne kitalálnom.
A rukkolát én is mellőzném a gyerekek miatt, de a sárga répa jó ötlet. a céklás püré maradhat (ha ragaszkodtok hozzá ), de pl a a krumplipüré brokkolival összeházasítva is nagyon finom.
A sárgarépából én kis kroketteket sütnék (a krumplikroketthez hasonlóan ) , biztos ízlene a gyerkőcöknek.
Ez a két kismadár imádja a rukkolát, elég fura ízlésük van majd 3 évesen:) A kedvenc a szarvasgombás olivaolajba tunkolt kenyér. Nyáron kóstolták Olaszországban egy étteremben a szomszédos asztalnál ülő idősebb nénitől kunyizták el. Ha ételt látnak beindul a radarjuk. Ha nem lennének jó húsban, tuti azt hinné mindenki, hogy éheztetem őket.
A sárgarépakrokett jó ötlet, ha esetleg nem is most, de a közeljövőben biztos elkészül.
Brokkolis krumplipüré is de jó, sose csináltam még, de elképzelve, hogy milyen zöld lehet, meg biztos finom is, tuti elkészül majd.
Annyira szeretem ha az ételek nem csak finomak, hanem szépek is és úgy kerülnek a tányérra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!