Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ez így összepasszol?

Szerintetek ez így összepasszol?

Figyelt kérdés
Sült kacsamell céklás krumplipürével és balzsamkrémes rukkolával?
2015. nov. 12. 10:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Bár szerintem cékla nélkül jobb lenne. Nekem az már túl sok.
2015. nov. 12. 10:34
 2/14 A kérdező kommentje:

A sima krumplipüré nálunk nem igazán fogy. Inkább mást hagyok ki, máshogy variálom át.

Esetleg lenne ötleted?

2015. nov. 12. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Nekem tetszene - eltekintve attó, hogy a rukkolát kicserélném másra, mert az ízét nem tudom elvilselni - de ez magándolog, ha ti szeretitek, akkor semmi gond.
2015. nov. 12. 10:41
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

2: Akkor jó, csak nekem lenne sok, mert én imádom a krumplipürét, és nekem a cékla csak rontana rajta. De ha ti így szeretitek, akkor okés.

Esetleg megpróbálhatnád úgy, hogy édesburgonyából készíted, hogy különlegesebb legyen. Én nemrég ettem kacsasülthöz és nagyon finom volt.

2015. nov. 12. 10:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Édesburgonya zseniálisan finom, nagy kedvenc nálam, csak az egyik kislányom allergiás rá sajnos:(
2015. nov. 12. 10:46
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Esetleg kombináld: céklás krumplipüré PLUSZ édeskrumplipüré - igy egyrészt szinesebb, másrészt az allergiás gyereknek is van szines körítés. Vagy esetleg az édeskrumplit helyettesítheted sütötökkel is.
2015. nov. 12. 10:50
 7/14 A kérdező kommentje:

Nincs még 3 éves, nem érti, hogy ő miért nem kaphat sárga krémet...

Sütőtököt egyik gyerekem sem eszi meg, meg a férjem se:(

Lehet valami más köretet kéne kitalálnom.

2015. nov. 12. 11:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Ami még eszembe jutott, hogy a finnek étele amit husok mellé esznek köretnek a sárgarépafelfújt. Finom is, a színe is jó, szerintem illene is hozzá.
2015. nov. 12. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

A rukkolát én is mellőzném a gyerekek miatt, de a sárga répa jó ötlet. a céklás püré maradhat (ha ragaszkodtok hozzá ), de pl a a krumplipüré brokkolival összeházasítva is nagyon finom.

A sárgarépából én kis kroketteket sütnék (a krumplikroketthez hasonlóan ) , biztos ízlene a gyerkőcöknek.

2015. nov. 12. 11:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez a két kismadár imádja a rukkolát, elég fura ízlésük van majd 3 évesen:) A kedvenc a szarvasgombás olivaolajba tunkolt kenyér. Nyáron kóstolták Olaszországban egy étteremben a szomszédos asztalnál ülő idősebb nénitől kunyizták el. Ha ételt látnak beindul a radarjuk. Ha nem lennének jó húsban, tuti azt hinné mindenki, hogy éheztetem őket.

A sárgarépakrokett jó ötlet, ha esetleg nem is most, de a közeljövőben biztos elkészül.

Brokkolis krumplipüré is de jó, sose csináltam még, de elképzelve, hogy milyen zöld lehet, meg biztos finom is, tuti elkészül majd.

Annyira szeretem ha az ételek nem csak finomak, hanem szépek is és úgy kerülnek a tányérra.

2015. nov. 12. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!