Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Normális, hogy a rozsdamentes...

Normális, hogy a rozsdamentes edény alján foltok jelennek meg?

Figyelt kérdés
Szinte az összes edényem alján kisebb-nagyobb pöttyök, foltok jelentek meg. Mitől lehet ez? Attól még ugyan úgy használható az edény? Azóta zavar igazán, amióta a gyereknek is főzök.
2015. okt. 18. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Dörgöld le szappanos acélgyapot párnával. Sajnos a rozsdamentes acél a sós vizet nem bírja, és hát a levesek meg általában az étel sok sót tartalmaz (állítólag ezért nem lehet tengerjáró hajót sem építeni belőle).
2015. okt. 18. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nincs olyan, hogy rozsdamentes acél, minden acél rozsdásodik előbb-utóbb, csak a "rozsdamentes" sokkal kevésbé meg lassabban, mint a sima. Szóval teljesen normális, és haszálható az edény. Dörzsöld le, ahogy az első mondta.
2015. okt. 18. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!