Hova kell önteni a használt olajat a panelban?
Szia!
Én legtöbbször a mosogatóba öntöm.
Szia!
Én egy használt befőttes üvegbe gyűjtöttem a mosogató alati szekrényben, amikor tele lett, levittem a nagy kukába. Ez sem igazán környezet barát, de más nem jutott eszembe.
Én nem mertem mosogatóba önteni, mert eldugulhat. Legalább is nekem így mondták mondták.
Egyik lehetőség:
Biofilter Kft Telefon: 06-40/442-999
Ők vállalják az ingyenes elszállítást az egész ország területén.
interneten megtalálhatóak itt:
Esetleg tippem, hogy pl. a lakóközösség összefoghat a begyűjtés megszervezésére, és kérhet egy nagyobb tartályt a használt étolaj elhelyezésére. A Biofilter így is gondoskodik az elszállításról. Ráadásul , ha kitapasztaljátok, hogy mennyi idő alatt telik meg egy tartály, akkor lehet kérni tőlük a rendszeres elszállítást is. (ezt is ingyenesen vállalják)
A másik lehetőség, hogy az interneten rákeresel arra, hogy a lakóhelyed közelében van-e Hulladékudvar.
A mi lakóhelyünkön van ilyen, így összegyűjtöm egy 5 literes étolajas flakonba a használt olajat, és ha megtelik, akkor elvisszük a Hulladékudvarba.
Nem vagyok egy megrögzött és fanatikus természetvédő, de úgy gondolom, hogy ennyi simán belefér a hétköznapi életembe. És ezzel ha kicsit is, de teszek a környezetem tisztaságáért.
előző vagyok.
Azt elfelejtettem ide írni, hogy a hulladékudvarokban is ingyenesen lehet leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!