Fagyasztható ilyen esetben az étel?
Figyelt kérdés
Fagyasztott, nyers marhahúst ledaráltam és bolognait készítettem belőle. A kész bolognait le lehet fagyasztani, vagy mivel nyers húsként már volt fagyasztva, nem szabad?2015. szept. 28. 20:40
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod, csak tésztát ne fagyassz mellé. A húsnak semmi baja nem lesz, hiszen "kezelésen esett át". Bármilyen készételt lefagyaszthatsz, én pl a töltött-káposztát szoktam lefagyasztani, meg a lucskos-káposztát.
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod.Ha volt hőkezelve (és volt,mivel megfőzted),így le lehet.A felengedett,és úgy hagyott dolgokat nem szabad újra fagyasztani.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ebben nem voltam biztos, de akkor fagyasztom :)
Sikerült vagy 15 adagnyit csinálni és para volt, hogy ránk rohad :)
Hőkezelést természetesen kapott, először zsírjára sütöttem, aztán jó 40 percet rotyogott a lében/mártásban is.
2015. szept. 28. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!