Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ga megittam 1 boros kólát, kb...

Ga megittam 1 boros kólát, kb 1,2 dl bor volt benne, mikor vezethetek?

Figyelt kérdés

Lassan ittam meg, kb 15órakor az utolsó kortyokat.

52kg/nő, ha ez számít:)

2010. márc. 13. 16:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocs, ha, elírtam:D
2010. márc. 13. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Két órát mondanak rá, én hármat szoktam várni, az már biztos.
2010. márc. 13. 16:36
 3/6 anonim válasza:
100%
Ga ittam... a billentyűket is elnézed, több volt mint 1 boros kóla :D am. szerintem ha nagyon tartasz, hogy balesetet okozol akkor ma már ne vezess...
2010. márc. 13. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem a balesettől tartok, mert amerre megyünkk kb 3 autó jön maximum, hanem amilyen szerencsés vagyok nehogy rendőr szondáztasson:) Azóta ettem már 2szelet sült tarját, 1szelet tortát, mostmeg lefekszek pihizni.

Köszönöm a válaszokat.

Ja csak 18óra után akarok vezetni...

2010. márc. 13. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt a táblázatot és a hozzátartozó kiegészítő szöveget a figyelmedbe ajánlom . Az alábbi táblázatból megtudható, hogy az elfogyasztott egy pohár alkohol körülbelül mennyi idő alatt ürül ki a szervezetünkből.

• 1 dl pezsgő, vermut 2 óra

• 2 dl asztali bor 2 óra

• 1 dl desszert bor 2-3 óra

• 0,5 l sör 3 óra

• 5 cl likőr 2-3 óra

• 1 koktél 2-4 óra

• 5 cl konyak 2-3 óra

• 5 cl pálinka 2-4 óra

• 5 cl vodka 2-3 óra

• 5 cl whisky 2-3 óra

• 5 cl gin 2-3 óra

• 5 cl rum/kommersz/ 2-3 óra

• 5 cl erős rum 4-6 óra

A fent jelölt időkereten túl még 1-2 óra pihenés javasolt, hiszen szervezetünk nem egyforma és az sem, mindegy, hogy éhgyomorra ittunk-e. Étkezés után gyorsabb a felszívódás. Az alvás alatt gyorsabban ürül az alkohol is. Gondoltam ennek hasznát veszed :Csövi

2010. márc. 19. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2010. márc. 21. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!