A meggymártást hogyan kell elkészíteni? És milyen húshoz illik leginkább?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 14:29
1/3 anonim válasza:
1db tojássárgájához teszek cukrot,lisztet,pic sót készítek egy habarást a meggyléhez.Ha meghűlt keverek hozzá tejszint,vagy tejfölt,jól kikeverem,v.turmikszolom.Beleteszem a kimagozott meggyet.Én így ismerem.ZS
2/3 anonim válasza:
Főtthúshoz,sülthúshoz jó,de édességnek is:túrót cukorral,tejföllel kikeverem,kis meggyszósszal nagyon finom.Na de megyek és eszek már valamit,mert ha ilyeneket írok,mindíg megéhezem.ZS
3/3 anonim válasza:
Cukros,fahéjas vízben megfőzöm a meggyet,és behabarom tejföllel.Sült hús illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!