Így is csinálhatom a sütit? (lent. )
Nagyon megtetszett ez a recept. [link]
Sztetek ha elhagynám a 3 réteg krémet, és csak a kekszes alapot csinálom meg, és rá vaníliás pudingot teszek, úgy is jó lehet? köszi előre is a válaszokat:D
Aranyos vagy! Ha csak egy réteg puddingot teszel rá,akkor nagyon alacsony lesz a sütid.
Tehetsz egy réteg vaniliás puddingot,rá csokisat.Tehetsz a két réteg pudding közé valamilyen gyümölcsöt,esetleg zselével leöntve.Tehetsz a tetejére tejszínhabot.
De csinálhatod úgy is,hogy 1 réteg keksz,1 réteg pudding,megint keksz,és rá pudding és tejszín.Ha szereted,akkor a puddingba tehetsz mazsolát,vagy cukrozott gyümölcsöt is.
A puddingot még melegen tedd a kekszre.Én a mikróban szoktam elkészíteni,mert így biztosan nem ég le,és egyszerűbb,mint gőz fölött.
Összekevered a puddingport az előírt tejjel,a mikróban 4-es fokozaton főzöd.2-3 percenként kiveszed és megkevered,vissza teszed,amíg elég kemény nem lesz.
Jó sütikézést!
KÖSZIII!!!
Még gondolkodok, h hogy csináljam. DE jó ötleteket adtál!!
Am én is mikróban szoktam pudingot készíteni.:D
köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!