Mit szeretnek sokan a csimbókos kajákban?
Pl. rántott hús, de csimbók "áll ki belőle". Kolbász, amiben kerek porcféle van.
Kolbász, aminek a héja rágós (és megehető).
Nincs olyan, hogy nem bírja elrágni, ha csak nincsenek fogai.
Olyan van, hogy finnyás kis p#cs és nem hajlandó elrágni.
Az igazi, kemény porcot én sem tudom elrágni, a nyers szalonnát pedig nem akarom.
Semmi gond nincs azzal, ha valaki selymes dolgokra vágyik, az őszibarackot és a fürtös uborkát is hámozom (az uborkahéjat külön megsütöm :)).
De pl. a disznósajt teljesen szuper. Ami annál rágósabb (bár a disznósajtok se egyformák, a legkeményebb, tényleg rághatatlan porccal abban se tudok mit kezdeni), azt valószínűleg nem szeretem, bár egy finom kolbászról már nem tudom elképzeléni, hogy belekössek a héjába :) Olyannal még nem találkoztam, amivel rágási gondjaim lettek volna.
Szeretek rágni. Igaz, húst szinte sosem eszem, az is sokszor lazac, ami pont lágy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!