Nemtudnátok adni egy könnyű receptet?
Figyelt kérdés
Olyan receptet keresek amit nem kell sütni bár végső esetben még az is jöhet.
Valami kis édességre gondoltam,vagy rágcsára.
Előre is köszi.
2015. aug. 26. 12:15
1/7 anonim válasza:
Recept
- 4ek liszt
- 4ek porcukor (lehet kristálycukrot is használni, de abból elég 2-3ek attól függően mennyire édesre szeretnéd)
- 2db oreo/ 2ek kakaópor
- 1 tojás
- 3ek tej
- 3ek olaj (olíva, napraforgó)
Ezt mindet egy bögrébe:Először a liszt,majd a porcukor,majd a tej,majd a három evőkanál olaj,tojás összekeverni villával majd apróra törve beletenni az oreót.Alaposan összekeverni,majd betenni 2 percre a mikróba.
Remélem tudtam segíteni.
2/7 anonim válasza:
#1 a mikrós süti bár gyors, és talán finom is, de egészségtelen a mikrohullám miatt..akkor már inkább csináld meg ugyanezt sütőben. Vagy muffin..az is hamar kész van.
3/7 anonim válasza:
kókuszgolyó, keksztekercs, sportszelet, tiramisu
5/7 anonim válasza:
#2! Nagy butaságot irtál!! De ha téged sugaraznak az UFOk akkor igazad van:-))
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen gyorsan reagáltatok és hogy ennyi mindent írtatok! A túrósat szerintem holnap majd kipróbálom az oreos is jó hangzik:D
És mi ez az ufos szar?
2015. aug. 26. 19:36
7/7 A kérdező kommentje:
Vagy is tejfölös bocsi
2015. aug. 26. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!