Első együtt töltött reggel mit csinálnátok neki reggelire?
Sziasztok! (Lány vagyok)
Minden téren első alkalom lesz, szülők nyaralnak a ház üres, itt tölti a hétvégét mind2en tudjuk mi lesz a vége.
Sosem aludtunk még együtt sem, teszem azt egy buli után akármi.
Mivel nálam leszünk (tudom, hogy a férfi dolga) mégis én szeretném valami finommal meglepni, imádok sütni főzni amúgy is, őt meg pláne.. :D
Sok minden felötlött, tapasztalatok, vagy praktikák? :D
Igazi "talpasparasztlegény" jókora túlzással :D De nem az a városi páwa aki csak müzlit eszik reggelire vagy egy mekit.. :D
Akár linkelt receptek, akármi :)
(Nem nem lusta vagyok én is nézelődök de személyes tapasztalatok mindig jobbak).
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
Látom mindenki tojást zabál dugás után. :)
Én férfi vagyok, és a natúr rántotta, füstölt lazac filé, saláta, facsart narancslé kombóra szavazok. Elkészítési idő kb. 5 perc. Saláta és lazac készen kapható minden értelmes boltban. Két főre 100 gramm lazac kell.
Azért első szex után egy jó hagymás kolbászos rántotta kicsit túlzás lenne, pláne ha még utána akarnak pár kört tekerni.
Tarjás tojás, zöldségekkel, legjobb.
Cukorbetegnek nem adnék kenyeret (inkább kiselőadást a ketogén életmód előnyeiről... de az én végleges kedvesem gyors ch függő). Ha eszi, eszi, de hogy tőlem nem kapna, az fix.
Kifli mackó sajttal, zöldségekkel és házi kakaó ♥ Engem boldoggá tenne :)
Nem kell rögtön az első éjszaka után órákat töltened a konyhában. De előre készülhetsz pl zöldséges (répás, mákos, cukkinis stb) muffinnal, persze cukor nélkül, csak beöntöd a formába, be a sütőbe és kész. A svédasztal egyszerű, kipakolsz mindent és ő majd választ, hiszen ez reggeli, nem kell túlzásba esni.
Mivel vega vagyok, nem fogok szalonnát meg kolbászt ajánlgatni, engem ki is ütne fél napra még egy rántotta is :D
Mindenkinek köszönöm a választ! :)
10-es a tippet külön köszi annak utána is nézek :)
16 igen értettem a virsliset ötletes köszi szépen :D
Igazából csak izgulok, nem akarok órákat sütni csak mégis legyen szép a reggel, a szokásos dolgokon túl.. :D
cukorbeteg de imádott régen enni ezért szeretnék olyat amit szabad de finom :D
Mindenkinek mégegyszer köszönöm a zöldkezek mentek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!