Voltatok úgy, hogy hó végére nem maradt pénzetek? Hogy oldottátok meg a főzést?
Én egyetemista vagyok, az elsô félévben sokszor volt olyan, hogy 100 ft árválkodott a tárcámban...
Szerencsére a kamrámban mindig van tészta, konzerv, gríz, liszt, hagyma, krumpli és olaj (miután megismert a párom, feltöltötte még porkajákkal, ill. a fagyasztóba én vettem 1-2 dolgot). Elôtte a meglévô dolgokat kutyultam össze (spagetti, grízes tészta, tészta olivaolajjal és sóval, szerencsés napokon tojásos tészta). Ne aggódj, sokunknak vannak szûkös hónapjai.
Köszönöm a normális választ!! :) :)
SOHA NEM VOLTUNK MÉG ÌGY!
Most se az van,hogy nincs mit enni és főzni,egy fillérem sincs,csak piszok kevés per pill. Kb. még 1hétre.
A szekrényembe nekem is van mindig tészta,krumpli,rizs,zacsis leves stb. Stb.
Csak furcsa most,hogy ìgy vagyunk.....(sok táppénzen volt párom,kevés lett a fizu)
Még kérni is lenne kitől mert anyós 2 naponta kérdezi van e pénz de nem nagyon akarunk kérni.
Soha, pedig ebben a hónapban minimálbér alatt volt a jövedelmünk...
Addig nyújtózkodunk, amíg a takarónk ér.
Mindig van megtakarításunk (hosszas jövedelem nélküliség esetén tud minimálisra csökkenni).
Hónapokig lenne mit ennünk, van étel a házban elég (azért durva lenne zöldség nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!