Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Natúr húst sütnék, de nincs...

Natúr húst sütnék, de nincs itthon liszt, helyettesíthetem keményítővel?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Mi a fenének a natúr húshoz liszt?


Klopfold ki egy picit (ne agyon), bedörzsölöd sóval, borssal, valamilyen friss zöldfűszerrel, aztán mehet is egy kanál olívaolajon a forró serpenyőbe.

2015. júl. 27. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Miért kellene hozzá liszt, ha natúr? Én simán megsütném, persze fűszerezve és kész :)
2015. júl. 27. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem feltétlen kell liszt, de ne olajon, hanem zsírban süsd.

A keményítő nem jó hozzá.

2015. júl. 27. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Régen így sütötték a "natúr" húst. Liszttel.


Nem kell hozzá amúgy. Süsd ki anélkül. Csak hús + zsiradék

2015. júl. 27. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

1. A naturszelet (definíció alapján) lisztbe mártott és úgy sütött hússzeletet jelent a gasztronómiában.


2. Ennek az a célja, hogy a húson a liszt vékony kérget alkot és nem folyik ki a leve, szaftosabb marad.


3. Bármi jó liszt helyett, akár keményítö is, vagy pici morzsa, cornflakes összetörve, stb.

2015. júl. 27. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha natúr, akkor minek liszt??

Simán kisütöd minden nélkül, és kész.


Keményítőt még csak véletlenül se használj.

2015. júl. 27. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Húshoz keményítőt soha !

A lisztezett megoldás is bevált módszer, de nélkül is lehet finom natúrszeletet sütni.

A forró zsiradékban való gyors 1-2 perces kérgesítés, majd, majd pici víz hozzáadásával fedő alatt kis puhítás.

Fedő nélkül megint néhány perc, és tálalható. villát beleszúrni nem szabad, csak húscsipesszel vagy lapáttal megfordítani.

2015. júl. 27. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha kopasz, akkor grill

Ha lisztes, akkor natur

Ha lisztes es tojasos, akkor parizsi

Ha lisztes, tojasos es zsemlemorzsas, akkor rantott

2015. júl. 27. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
tehát, aki gasztronómiailag helyes válaszokat ad, azt lepontozzák...
2015. júl. 27. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!