Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinálhatnék jó pár deci...

Mit csinálhatnék jó pár deci kaukázusi kefírrel?

Figyelt kérdés
Van kefírgombám, így néha több deci, vagy egy liternyi is összejön. Néztem neten recepteket, próbáltam hamis túrógombócot, meg kefíres sütiket, de mást nem igazán találtam. Van valami jó ötletetek?
2010. márc. 5. 09:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj lángost!Azt hiszem van olyan amibe kefir kell!:-))
2010. márc. 5. 09:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Iiigen! Az fincsi lesz, köszi! :) Szívesen fogadok még más ötletet is!
2010. márc. 5. 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Idd meg.
2010. márc. 5. 09:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi, szoktuk azt is, csak az már picit unalmas! :)
2010. márc. 5. 10:19
 5/16 anonim ***** válasza:
egyik nap csináltam kefires-almás céklakrémlevest. nagyon üdítő volt!
2010. márc. 5. 10:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Fúúú, jól hangzik, próbáltam kiguglizni, de nem találtam receptet. El tudnád a linket küldeni, vagy a receptet? Köszönöm! :)
2010. márc. 5. 10:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Iváson kívül: én még tejföl helyett szoktam használni forró ételek hűtésére, amihez a tejföl nem annyira passzol. Vagy csak a változatosság kedvéért.
2010. márc. 5. 11:55
 8/16 anonim ***** válasza:

ok, elküldöm, de nem recept alapján csináltam, csak úgy összedobtam reggel a nagy rohanásban, hogy legyen ebédem. mivel cukorbeteg vagyok, én nem használok cukrot, ezért nem tettem a levesbe.

a tapasztalatom is látni fogod: vagy kevés vagy sok kefirrel jó, közepessel nem :) legalábbis szerintem :)

[link]

(azért utolsó ebéd, mert utána kórházba kellett mennem egy műtét miatt...)

2010. márc. 5. 12:42
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a receptet, ki fogom próbálni! Sőőőt, találtam még pár finom dolgot az odaladon! :))

Köszönöm mindenkinek a segítséget, ha van még ötlet, ne fogjátok vissza magatokat, mert ez a kefír egy perpetum mobile! :)))

2010. márc. 5. 14:00
 10/16 anonim ***** válasza:

igen, örökké mozog a hasadban.

örülök neki, hogy tetszik az oldal, de azért hozzátenném, hogy én nem vagyok egy konyhai zseni... sőt...

2010. márc. 5. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!