Ha felverem a cukrászhabot, akkor mennyivel nő a mennyisége (pontosabban térfogata)?
Szóval nem tejszínhab, hanem a vacakabbik, a cukrászhabnak nevezettre vonatkozik a kérdés.
Van fél liter. Ha felverem, lesz legalább a duplája vagy triplája?
Ha nem, akkor mivel dúsíthatnám, hogy több krém legyen.. Tejföl, joghurt, esetleg?
Gyümölcs lesz még hozzáadva amúgy, de azzal nem tömhetem tele...
Érdekelne a tapasztalatotok... Köszi!!!
Én mindig azt veszek habtejszín helyett, bőven elég hidd el, most nem tudom így leírni de körülbelül egy keverőtálnyi adag lesz.
Ha a recept megkívánja én mascarponét szoktam hozzáadni,de nem minden esetben.
Hááát a dupla meg a tripla között lesz kb a térfogata.
dúsítani lehet, ha krémnek akarod, sűrűre főzött pudinggal is, ami már ki van hűtve, és a habot nagyon lassan kanalanként hozzáadni, és lazán elkeverni.Még így is elbír elég sok gyümölcsöt.
Amúgy a mascarpone is jó ötlet, csak zsírosabb lesz a krém.
"bőven elég hidd el," Nem is tudod mihez és mennyi kell...! :D
No de ha legalább kétszerese lesz, az már értékelhető.
Mascarponét nem akarok, mert az nagyon megdrágítja, meg valóban zsíros. Pudingot más okból nem akarnék.
Ezért inkább tejföl/joghurtban gondolkodom. Ezeket régebben már használtam valódi tejszínhabhoz, és ott működött.
A cukrászhabot viszont nem ismerem eléggé, ezért is kérdeztem.
Pl. az igazi tejszínhab még kisebb mennyiségű folyadékokat (szörp, alkoholos italok) is elbírnak. Na nem tudom, hogy cukrászhabnál is működik-e ez...
Akinek van még gondolata, jöhet! Köszi mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!