Az elektromos tuzhelyet hogyan hasznaljam?
Megvettuk az uj hazxunkba az uj sutot,es elektromosra vagytam,annak ellenere h eddig gazost hasznaltam/hasznalok.Tudnatok nekem nehany tippetb adni,h pl sutit,hust,rakott krumplit es ilyesmiket hany fokon kell sutni,esetleg hany percig,vagy csak lent vagy fent is menjen a suto esetleg a legkeverest is hasznaljam...
szoval mit mihez?
Nagyon szepen koszonom eloere is a valaszokat!
Nagyon sok receptben szerepel a hőfok illetve az idő megjelölése. Nagyon egyszerű használni, csak meg kell ismermi.
Ami saját recept, vagy ilyen dolgok, mint amiket írtál, azokat ki kell tapasztalni. Nekem a rács mindig középen van és annak megfelelően, hogy kell-e pirulnia- állítom a hőfokot. A légkeverés funkció jó, nekem mindig be van kapcsolva és az alul-felül sütés is. Igazából tényleg ki kell tapasztalni, mert a te sütőd, lehet, hogy másképpen süt mint az enyém, hiába írná, hogy eddig és eddid süss.
Kellemes próbálkozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!