Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy/Hol lehet úgy metanulni...

Hogy/Hol lehet úgy metanulni főzni mint Hannibal?

Figyelt kérdés

Nem az emberekre gondolok, hanem az elkészítés módjára. Mert ha jól megnézzük azért nem kispályás szakács. És szeretnék tudni úgy főzni mint ő, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá.

Szeretek leállni főzni jól el tudom kapni az ízeket, általában ezt mondják, és szeretném fejleszteni a tudásomat, esetleg egy iskola keretében is akár. Van Ilyenre lehetőség( 20/F)

2015. jún. 24. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kismillió van. Nem írtad hogy hova valósi vagy, de ha Pesten vagy nagyobb vidéki városban laksz akkor simán találsz ilyet.
2015. jún. 24. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, kihagytam. Csak sajna túl sok mindent akartam írni, és kimaradt. Szóval Pesten élek, és itt is keresnék ilyen lehetőséget.
2015. jún. 24. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyert ügyed van. Keress rá a francia/gourmet főzőtanfolyamokra és válassz egy szimpatikusat :)
2015. jún. 24. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, feltétlen rákeresek :)
2015. jún. 24. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már Hannibal, ezt a blogot ugye ismered? [link] Mivel van rajta egy csomó rajongói kaja is, nagyon jó inspirációnak.
2015. jún. 25. 14:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Mostmár ismerem :)na akkor az ötletek már meg lesznek :)
2015. jún. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!