Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaj helyett zsir?

Vaj helyett zsir?

Figyelt kérdés
Szallagos fánkot szeretnék sütni és nemtudom hogy a vaj(margarin) helyett rakhatnék e bele zsírt?

2015. jún. 4. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Fánkba soha nem szoktam vajat, vagy más zsiradékot tenni. Ha teszel bele, kevesebbet, mint amennyi vajat tennél bele.
2015. jún. 4. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
34%

Ne tegyél, undorító zsíríze lesz.

Nem tudom ki hogy van vele, de én rögtön kiszagolom, ha zsírt használtak egy süteményhez, egyszerűen an egy tipikus, gusztustalan szaga a zsírnak. Nem véletlenül írnak hozzá vajat. Inkább menj le a boltba és vegyél.

2015. jún. 5. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Újabban azért írnak mindenhez vajat, mert az az egészséges, menő. A fánkba jelentéktelen menyiség kell, nyugodtan használhatsz zsírt, persze ha nincs vele alapjáraton problémád. Mert abszolút megértem azt a válaszolót is aki nem bírja, ízlések és pofonok. De pl ha egy hókiflinél nincs bajod azzal ha zsírral készül akkor a fánknál sem lesz. Én jellemzően minden süteménybe amibe zsiradékot írnak fele-fele arányban használom a zsírt és a vajat.
2015. jún. 6. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!