Cukorbeteg vendéget várnék ebéddel, receptet, segítséget kérnék?
Figyelt kérdés
Nagyon szerénykedik, a cukorbetegségét is "fű alatt" tudtam meg, mástól. Így az sajnos nem működik, hogy megkérdezem tőle.
Olyan étellel szeretném várni, ami beleillik az étrendjébe. Ha valakinek van tapasztalata ilyennel, nagyon hálás lennék egy receptért.
Valamilyen egytálételre vagy csőben sült dologra gondoltam, de elakadtam a részleteknél.
2015. máj. 18. 19:14
11/11 anonim válasza:
Ezt mentsd el magadnak, és nemcsak cukorbetegek részére, más egyéb megkülönböztetett étrend szerintieknek is tudsz belőle recepteket kiszedni, leveseket, főételeket, sütiket, amiket csak akarsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!